" Tel Smit heeft met zijn aanwezigheid de afgelopen jaren al diverse personeelsbijeenkomsten, presentaties en andere bijeenkomsten van onze organisatie ondersteund. Hij heeft het vermogen om onopvallend toch opvallend een waardevolle bijdrage te leveren. Een op en top gentleman met een uitstraling die aan iedere bijeenkomst stijl en niveau toe voegt. Kortom; Een top entertainer die zijn gage volledig waard is.
Jan Brands, hoofd facilitair bedrijf MinBZK "" Tel Smit heeft vele malen opgetreden tijdens verschillende door mij georganiseerde ontvangsten en diners. Zijn optreden was elke keer een geweldig succes. Ook degenen die de trucs meerdere malen hebben gezien zijn steeds weer enthousiast en vol lof over Tel’s kunsten. Ik kan Tel van harte aanbevelen voor alle soorten gelegenheden.
Antony Burgmans, CEO Unilever"" Voor mij behoort Tel Smit nog steeds tot de absolute wereldtop ! Deze wereld “speler” kan mij, na 25 jaar entertainment business, nog steeds verbazen. Naast zijn prestatie op de bühne is deze meester manipulator en gentleman in zakendoen meer dan betrouwbaar. Tel Smit, komt nooit te laat en verzorgt zijn performances iedere keer weer tot in detail ! Als directeur van het entertainment bedrijf Constant In Beweging spreekt ik de wens uit dat ik nog vaak met Vriend en meester performer Tel mag samenwerken,
Constant in Beweging Constant Geerling "
" Technische Unie heeft Tel Smit meerdere keren ingezet tijdens evenementen. Uniek is, dat zijn programma/act's gewaardeerd worden door een breed publiek. Wij kennen Tel als een zeer voorkomende gentleman bij verschillende diners, maar ook als een ervaren manipulator tijdens andere gelegenheden.
Technische Unie B.V. Afdeling Communicatie
Kees Keuning "" Tel Smit, de gentlemen illusionist, heeft op diverse bijeenkomsten en presentaties van Veilig Verkeer Nederland met zijn unieke acts een waardevolle bijdrage kunnen leveren. Onnavolgbaar en onbegrijpelijk zijn begrippen die niet alleen tijdens zijn optredens maar ook lang daarna de gemoederen bezig houden. Succes bij een optreden van Tel is altijd gewaarborgd. Wij hopen in de toekomst nog dikwijls van de showoptredens van Tel Smit gebruik te kunnen maken.
namens VVN Gelderland Henk van Elteren "